Tanssi, laula, esitä - viihdy!

Auditoriomme muuttuu hetkessä yksityiseksi tanssilattiaksi korkealaatuisten av-laitteidemme ansiosta. Voit siis tanssia privaattidiscossa ystäviesi kanssa, esiintyä pienelle yleisölle tai näyttää valkokankaalta vaikka elokuvan tai polttarivideon.

Juhlatilan voit vuokrata pelkkään juhlatilaisuuteesi tai yhdistää siihen vaikka kokouksen. Myös saunominen juhlien yhteydessä on mahdollista modernin saunamme lempeissä löylyissä. Ja kaikki muu mitä juhlasi tarvitsevat - ohjelma, ruoka, juoma ja muut järjestelyt - hoituu tarvittaessa laadukkaiden yhteistyökumppaniemme kautta.

Tutustu juhlatilojemme tunnelmaan kuvagalleriassa!


Juhlatila rauhallisiin ja railakkaisiin juhliin

24basementin juhlatilojen seinät ovat todistaneet monen monta railakasta iltaa, ikimuistoisia juhlia ja tärkeitä hetkiä. Tule sinäkin viettämään iloa kuplivat juhlat laadukkaissa ja viihtyisissä puitteissa Helsingin parhaalla paikalla. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Voit tiedustella tilavuokrapalveluistamme tai tehdä tarjouspyynnön myös oheisen lomakkeen kautta. Jätä yhteystietosi ja kerro tarkemmin tilaisuudestasi, niin otamme yhteyttä sinuun ensi tilassa!