Jatkuvaa kehitystä ja laaduntarkkailua

Luotettava, joustava ja asiakaskeskeinen.

Nämä ovat lupauksemme, millainen kumppani haluamme asiakkaillemme olla erilaisten tilaisuuksien järjestämisessä. Toimintamme on alkanut vuonna 2005 ja yrityksen kehitystoiminta on ollut jatkuvaa perustuen hyvään asiakassuhteiden hoitamiseen ja laajaan asiakas- ja yhteistyökumppaniverkostoon. Palveluidemme kehittäminen perustuu asiakastarpeiden tunnistamiseen. Jokaisen tilaisuuden jälkeen käymme palautekeskustelun asiakkaan kanssa.

Onnistuneen tapahtuman ainekset saman katon alta

Laadukkaat puitteet ja palvelut suunnittelusta toteutukseen.

24basement tarjoaa tyylikkään rennot puitteet monenlaiseen viihtymiseen Helsingin keskustassa. Laadukas ja korkeatasoinen av-tekniikkamme takaa sen, että tilaisuutenne äänentoisto, kuvanlaatu ja valaistus ovat huippuluokkaa. Tekniikka soveltuu erinomaisesti mm. erilaisiin esityksiin, elokuvien katseluun ja musiikin toistoon. Pidämme yllä tilojen sekä tekniikan tasoa jatkuvasti taataksemme asiakkaillemme miellyttävän ja viihtyisän kokemuksen.

Tarjoamme koko paketin suunnittelusta toteutukseen asiakkaan tarpeiden mukaan. Laadukkaan ja laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme tarjota monipuolisia lisäpalveluja tilaisuuden yhteyteen. Esimerkiksi ruuat ja juomat voit tuoda itse tai tilata meidän kauttamme.

Järjestä onnistunut tilaisuus 24basementin kanssa

Saunailta, kokous, syntymäpäivät, karonkka, lehdistötilaisuus, seminaari...

Mitä tahansa olet järjestämässä, 24basement on luotettava ja joustava kumppanisi tilaisuuden järjestämisessä. Viihtyisät tilamme korkealaatuisine av-tekniikoineen Helsingin ydinkeskustassa Unionikatu 24:ssä yhdistettynä asiakaslähtöiseen palveluumme takaavat onnistuneen tilaisuuden. Pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Voit tiedustella tilavuokrapalveluistamme tai tehdä tarjouspyynnön myös oheisen lomakkeen kautta. Jätä yhteystietosi ja kerro tarkemmin tilaisuudestasi, niin otamme yhteyttä sinuun ensi tilassa!